Darmowa dostawa powyżej 500 zł. Wasze zamówienia wysyłamy każdego dnia.
Zamknij

Książka Nowe Rozkoszne – polskie przepisy które ekscytują

79,99

Na stanie

Książka Nowe Rozkoszne jednej z najbardziej popularnych i lubianych postaci polskiej sceny kulinarnej. Michał Korkosz, lepiej znany jako Rozkoszny, autor bloga rozkoszny.pl powraca z nową porcją ekscytujących przepisów. Tym razem pokazuje jak wygląda jego współczesne polskie gotowanie. Z jednej strony mamy więc uwspółcześnione wersje klasyków, jak pierogi z pieczonym selerem i wędzonym twarogiem, z drugiej zaś propozycje są hołdem dla smaków i składników, które pojawiły się w Polsce stosunkowo niedawno, wraz z globalizacją i masową migracją.

W książce znajdą się przepisy m.in. na kopytka ze szpinakiem w umamicznym sosie na bazie grzybów, miso i sosu sojowego, doprawione makowym furikake, pampuchy – bułeczki gotowane na parze, które Rozkoszny nadziewa smażonymi boczniakami i bobem, a następnie polewa sosem na bazie bliskowschodniej tahini, młodą kapustę z glazurą z harissy, podaną na kwaśnej śmietanie z kurkumową oliwą i koprem. To gotowanie odzwierciedlające ducha naszych czasów. Jest lżej, zdrowej i szybciej, a przy tym z pełnią polskiego smaku rozumianego na nowo – globalnie. Tak ekscytującego, że nie można mu się oprzeć.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Książka Nowe Rozkoszne – polskie przepisy które ekscytują”

Anuluj

TROSKA O OTOCZENIA

Prowadząc nasz sklep, staramy się dbać
o środowisko.
Wierzymy, że drobne działania mają sens.

BEZPIECZNE PŁATNOŚCI

Dokonasz u nas bezpiecznej płatności
dogodną dla siebie formą.

SZYBKIE WYSYŁKI

Wasze zamówienia pakujemy z miłością
i sprawnie do Was wysyłamy każdego dnia!

Książka Nowe Rozkoszne – polskie przepisy które ekscytują

79,99

Na stanie

Książka Nowe Rozkoszne jednej z najbardziej popularnych i lubianych postaci polskiej sceny kulinarnej. Michał Korkosz, lepiej znany jako Rozkoszny, autor bloga rozkoszny.pl powraca z nową porcją ekscytujących przepisów. Tym razem pokazuje jak wygląda jego współczesne polskie gotowanie. Z jednej strony mamy więc uwspółcześnione wersje klasyków, jak pierogi z pieczonym selerem i wędzonym twarogiem, z drugiej zaś propozycje są hołdem dla smaków i składników, które pojawiły się w Polsce stosunkowo niedawno, wraz z globalizacją i masową migracją.

W książce znajdą się przepisy m.in. na kopytka ze szpinakiem w umamicznym sosie na bazie grzybów, miso i sosu sojowego, doprawione makowym furikake, pampuchy – bułeczki gotowane na parze, które Rozkoszny nadziewa smażonymi boczniakami i bobem, a następnie polewa sosem na bazie bliskowschodniej tahini, młodą kapustę z glazurą z harissy, podaną na kwaśnej śmietanie z kurkumową oliwą i koprem. To gotowanie odzwierciedlające ducha naszych czasów. Jest lżej, zdrowej i szybciej, a przy tym z pełnią polskiego smaku rozumianego na nowo – globalnie. Tak ekscytującego, że nie można mu się oprzeć.

TROSKA O OTOCZENIA

Prowadząc nasz sklep, staramy się dbać
o środowisko.
Wierzymy, że drobne działania mają sens.

BEZPIECZNE PŁATNOŚCI

Dokonasz u nas bezpiecznej płatności
dogodną dla siebie formą.

SZYBKIE WYSYŁKI

Wasze zamówienia pakujemy z miłością
i sprawnie do Was wysyłamy każdego dnia!

Zamknij
Zamknij
Zaloguj się
Zamknij
Koszyk (0)

Brak produktów w koszyku. Brak produktów w koszyku.